Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak bu mevzuda dayalı yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate tuzakınmalıdır. Her bina midein yangın risk analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bu kabilinden soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan katı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham nöbetaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek sinein bizleri aramaya saksılayabilirsiniz.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları gestaltlmaktadır.

Emniyet: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an degaje olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yatay dayanak ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği midein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri adidaki gibidir.

Kaçış yolları, bir binanın herhangi bir noktasından bucak seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka yüksek nitelikli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdivenleri, diğer katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı Yangın Çıkış Kapısı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page